HU | EN

Elegancia. Tradíció. Innováció.

Magyar ízvilág letisztult eleganciával. 

Célunk egy olyan különleges étterem létrehozása volt, ahol a hagyományos magyar ízek találkoznak a fine-dining formavilággal és technikákkal, mindezt kellemes  környezetben és egy csipetnyi eleganciával megfűszerezve élvezhetik vendégeink.

Éttermünk büszkesége a közel 10.000 palackos borkészletünk  olyan különlegességekkel, mint a Gere és Szepsy pincészetek korlátozott  palackszámú izgalmas tételei.  Konyhánkban  nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a hazai beszállítók tökéletes minőségű alapanyagaiból dolgozzunk. Külön büszkeséggel tölt el minket, hogy neves francia és japán  éttermek mellett hazánkban egyedüliként hozzánk érkezik libamáj, országunk legjobb termelőjétől. Egyedülálló libamájspecialitásokból álló fogásaink révén éttermünk az igényes gourmet fanatikusok célpontja. 

 
 
 
 
sef.jpg
Jámbor László
mesterszakács
A Tigris étterem hitvallása: "A magyar konyha hagyományos ízeinek megőrzése, a legújabb konyhatechnológia alkalmazása mellett, formabontó tálalással társítva"
Kapcsolat